Kat atas ni membuktikan org Malaysia memang kool...tgk je la...dgn saga SE dah boleh convert jadi Subaru Impreza WRC2006 ...apa kata aku namakannya sebagai Subaga (Subaru + Saga) hehehe...walaupon mesti ramai yg kutuk2 kata nk tiru subaru...takpon mesti ada yg kata saga kena sumpah ke...atau pon owner dia xsedar diri...tapi bagi aku owner kete saga tu mmg kool...lantak la org lain nk ckp apa...yg penting org yg bawak rasa puas...lagipon ada gak inisiatif nak cantikkan kete..drpd sesetengah org yg nak basuh kete sbulan sekali pon malas sgt...

*aku back up baik punya owner kete saga kat atas ni bukanlah sbb aku owner kete tu ataupon aku kenal owner kete saga tu...aku tak kenal pon...*

kat bawah ni gambar subaru impreza WRC2006 yg sebenar...aku mmg suka sgt dgn kete ni...design meleleh beb...serba sedikit pasal kete ni...kete Subaru Impreza WRC2006 ni keluar tahun 2006...masa tu officially unveiled kat Monte Carlo... kete ni kete rally...dah nama pon subaru impreza WRC2006...kete cantik camni wat kete rally...kete ni di pakai oleh subaru rally team masa tahun 2006 iaitu Petter Solberg, Chris Atkinson and St├ęphane Sarrazin...